Tijdelijk zonder account te luisteren

De zorg van Levi & Van Santen

Exclusief op MedFeed Podcasts

Luister nu:

Afl. 45 - 29 apr. 2022 - Over agressie tegen zorgmedewerkers, ontslag van zorgmedewerkers met long covid, en problemen bij leveren van passende zorg.

Unieke podcastserie over actualiteiten in de zorg

Levi en Van Santen vinden de mate van agressie tegen zorgmedewerkers onrustbarend. Daar mag van hen (landelijk) actie tegen komen. Levi begrijpt niet waarom zorgmedewerkers met langdurige klachten na een covidinfectie ontslag krijgen. Ze zijn vrijwel allemaal op het werk besmet geraakt, dus eigenlijk gaat het om een bedrijfsongeval. Van Santen is onthutst over een artikel van drie hoogleraren waarin alleen aandacht is voor obstakels om passende zorg te gaan leveren. Waar zijn de oplossingen?

Iedere vrijdag bespreken Marcel Levi en Hans van Santen actualiteiten in de zorg. Vrijmoedig en scherp beschouwend worden prangende zaken en nieuwe ontwikkelingen onder de loep genomen.

Iedere vrijdag, altijd scherp

Levi & Van Santen in discussie over de zorg

Een vrijmoedige en scherpe podcastserie waarin Marcel Levi en Hans van Santen de prangende zaken van de Nederlandse zorg bespreken. Deze toonaangevende artsen kennen elkaar sinds ze bij Medisch Contact samenwerkten. Nu gaan hun discussies verder. En jij kunt aanschuiven. Luister iedere week naar hun visie op medische kwesties, organisatorische vraagstukken en ethische dilemma’s.

Let op: Slechts tijdelijk zonder account te luisteren

Levi & van Santen blijven volgen? Vul hieronder uw gegevens in en blijf toegang houden tot vele podcasts met medische informatie. Gratis, exclusief voor BIG-geregistreerde artsen.

Uw gegevens