Tijdelijk zonder account te luisteren

De zorg van Levi & Van Santen

Exclusief op MedFeed Podcasts

Luister nu:

Afl. 44 - 22 apr. 2022 - Miljardenfraude in de zorg, Doen of Laten als ondersteuning en het dreigende zorginfarct.

Unieke podcastserie over actualiteiten in de zorg

Levi en Van Santen krijgen buikpijn van het rekenkamerrapport waaruit blijkt dat fraude in de zorg 3 tot 6 miljard euro kost. Levi begrijpt ook niet dat zorgdirecteuren met een dubieus verleden of een strafblad nog steeds een nieuw zorgbedrijf kunnen beginnen. Van Santen vertelt enthousiast over het project Doen of Laten van het Radboudumc dat artsen helpt bij het bieden van passende zorg. Hij is bezorgd over het dreigende zorginfarct; de aanpak daarvan blijft steken in mooie woorden.

Iedere vrijdag bespreken Marcel Levi en Hans van Santen actualiteiten in de zorg. Vrijmoedig en scherp beschouwend worden prangende zaken en nieuwe ontwikkelingen onder de loep genomen.

Iedere vrijdag, altijd scherp

Levi & Van Santen in discussie over de zorg

Een vrijmoedige en scherpe podcastserie waarin Marcel Levi en Hans van Santen de prangende zaken van de Nederlandse zorg bespreken. Deze toonaangevende artsen kennen elkaar sinds ze bij Medisch Contact samenwerkten. Nu gaan hun discussies verder. En jij kunt aanschuiven. Luister iedere week naar hun visie op medische kwesties, organisatorische vraagstukken en ethische dilemma’s.

Let op: Slechts tijdelijk zonder account te luisteren

Levi & van Santen blijven volgen? Vul hieronder uw gegevens in en blijf toegang houden tot vele podcasts met medische informatie. Gratis, exclusief voor BIG-geregistreerde artsen.

Uw gegevens